Kepada usahawan Instagram yang mahu lakukan automasi…

Kini anda boleh buat post, iklan & promosi  naik di Instagram anda secara automatik selama sebulan dengan hanya sekali setting

Malah anda akan terima 6 fungsi lain secara PERCUMA!

Iffat Salleh

Owner Software

Hai, saya Iffat Salleh. Founder Cikgu Pemasaran & beberapa software seperti Autoinsta, FBmate, Fbmaid, CPselficon, CPcaster, CPtimer dan banyak lagi.

Hari ini saya nak tunjukkan kepada anda satu software yang boleh bantu anda untuk automasi content di Instagram.

Berikan masa 2 minit untuk lihat kelebihan & fungsi software ni, boleh?

Opps, sebelum terlupa. Ini ialah hadiah daripada saya, khas untuk pengguna Instagram.

Sila download, ianya PERCUMA.

17 Tools Untuk Marketing di INSTA
Ini ialah 17 software & apps yang anda boleh guna untuk maksimumkan kempen pemasaran anda di Instagram. Download sekarang, ianya PERCUMA

Beberapa masalah utama yang dihadapi oleh pengguna instagram

TAK BOLEH PAKAI PC

Nak upload content semua kena pakai apps di telefon

KERJA MANUAL

Semuanya nak kena upload setiap hari secara manual

SCHEDULE?

Nak schedule menggunakan apps sangat susah.

Instagram memang dicipta sebagai Apps telefon, tidak seperti Facebook yang bermula sebagai web based yang boleh diakses di komputer. Disebabkan itu, segala kerja untuk post di Instagram menjadi sedikit leceh kerana terpaksa melalui apps.

Jika anda nak update gambar selfie, ianya mungkin mudah tetapi jika untuk iklan & promosi produk, anda perlu edit di komputer terlebih dahulu, send ke telefon kemudian baru boleh upload.

Erghh, leceh kan?

Sebab itu saya Sediakan penyelesaiannya

WEB BASED

Sekarang anda boleh upload gambar iklan & promosi menggunakan komputer

AUTOMASI

Anda boleh biarkan semua content naik secara automatik.

SCHEDULE

Anda boleh schedule content sehingga sebulan lebih awal

Saya dan 10 orang beta tester dah gunakan software ini untuk kegunaan harian dan ianya sangat mudah. Bukan sekadar boleh upload photo, anda juga boleh upload story & photo album secara automatik setiap hari.

Ini kata mereka yang dah guna INSTAGRR

“Lepas set ‘fast’ ada peningkatan followers, tengah closed sales”

– Azy

 

“2 hari tambah 172 followers. Nice”

– Luqman

 

“Dah nampak hasilnya, follower makin bertambah”

– Rahman Ali

 

“Saya pun baru buat IG, tak pandai pakai pun. Set pakai Instagrr je follower dah naik”

– Arman Shah

 

“Banyak dah dapat sales lepas gunakan fungsi repost dalam Instagrr”

– Azmin, Usahawan

 

“Follower naik 40 orang dalam masa 2 jam selepas gunakan Repost”

– Hazwan, Usahawan

 

Anda sendiri boleh lihat betapa berkesan penggunaan software Instagrr untuk naikkan follower di Instagram. Mereka dah cuba dan gembira dengan hasilnya.

Sekarang giliran anda pula

memperkenalkan…

l

AUTOPOST

Anda boleh buat post tanpa had setiap hari
}

SCHEDULE

Anda boleh buat schedule post sehingga sebulan lebih awal

POST GAMBAR

Anda boleh post gambar mengikut saiz 800×800 pixel

POST STORY

Anda boleh post story untuk dipamerkan di bahagian story instagram

POST ALBUM

Anda boleh post album sehingga 10 gambar sekaligus

STATISTIK LIVE

Anda boleh lihat statistik post yang berjaya diupload ke instagram

5 ACCOUNT

Anda boleh connect 5 akaun instagram anda ke dalam dashboard

STORAGE INTEGRATION

Anda boleh connect dropbox & google drive untuk simpan segala content anda.

Apa Anda Boleh Buat Dengan Instagrr?

#1 Pilih Gambar Dari Komputer & Telefon

#2 Masuk Gambar Dari URL

#3 Schedule Post Ikut Tarikh & Masa Anda Mahu

#4 Autopost & Schedule Post, Story & Album

#5 Schedule Mengikut Kalendar

#6 Bina Template Caption Tanpa Had

#7 Statistik Live Dalam Dashboard

#8 Connect 5 Akaun Instagram Anda

Bukan tu je,

Saya berikan BONUS EKSLUSIF & 6 Bonus tambahan untuk anda

Anda bukan sahaja dapat 2 fungsi, malah saya berikan anda Bonus Ekslusif & tambahan 6 fungsi lain untuk anda automasikan aktiviti di instagram. Berikut ialah bonus anda:

BONUS EKSLUSIF 

INSTAGRAM MARKETING MADE EASY 3.0 | VIDEO TRAINING

BONUS #1

AutoFollow

BONUS #2

AutoUnfollow

BONUS #3

AutoLike

BONUS #4

AutoComment

BONUS #5

AutoRepost

BONUS #6

AutoDM

Anda akan menerima 2 fungsi + 6 fungsi tambahan sebagai bonus. Kesemuanya 8 fungsi dengan 1 harga.

Z

Auto Post

Z

Schedule Post

Z

Auto Comment

Z

Auto Like

Z

Auto Follow

Z

Auto Unfollow

Z

Auto Repost

Z

Auto Direct Message

Menarik, Berapa kos untuk akses instagrr?

Semua software yang saya jual sebelum ini dijual dengan harga RM190 – RM350 setahun. Instagrr juga memerlukan maintenance yang tinggi, jadi ianya bernilai RM350 setahun.

Namun seperti biasa, setiap kali saya launch software di public, saya akan berikan harga special untuk early bird & harga special akan diberi sepanjang tempoh pelancaran.

Jadi sempena pelancaran, anda boleh dapatkan akses dengan harga

RM350

RM300

RM280 (Jimat RM70)

SERIOUSLY?

F.A.Q

Adakah Instagrr boleh digunakan di telefon?

Instagrr ialah web based. Anda boleh akses di mana sahaja yang anda mahu.

Anda boleh login melalui laptop, komputer, telefon & tablet.

Adakah Instagrr Menggunakan API Instagram?

Tidak.

Pihak developer menggunakan cara tersendiri & API 3rd party untuk menjalankan semua fungsi secara automatik.

Ada risiko kena block dengan IG?

Depends.

Instagram hanya block akaun insta yang dianggap spam (post gambar & caption yang sama di beberapa akaun berbeza)

Instagram mahu anda gunakan instagram seperti orang biasa, jadi anda boleh set sebegitu menggunakan Instagrr.

Boleh refund jika saya tak suka Instagrr?

Tidak.

Kami tidak menyediakan refund kerana Instagrr sudah melalui beberapa fasa percubaan dan ianya sangat stabil.

Jika anda tidak mahu akses tersebut, anda boleh jual kepada rakan atau tidak lagi perlu terus bayar yuran tahunan sebanyak RM50

Adakah Instagrr dijamin boleh guna sepanjang masa?

Jangan risau tentang itu.

Saya dah jual software hampir 3 tahun, semua software saya masih lagi diupdate dan upgrade sehingga kini.

Saya sendiri menggunakan Instagrr untuk automasi instagram saya.

Kenapa tidak tawarkan lifetime?

Kami ada berikan akses lifetime untuk anda upgrade. Anda hanya perlu guna dahulu Instagrr, jika berminat untuk lifetime, beritahu kami nanti

Hanya pembeli akses tahunan layak upgrade menjadi lifetime

Kenapa hanya 5 akaun insta?

Jika ada terlalu banyak akaun insta login dari IP address yang sama, instagram akan block akaun anda.

Apps instagram sendiri pun hanya limit kepada 5 sahaja untuk setiap phone.

Bagaimana nak elak IP kena block?

Kami ada menyediakan proxy IP jika anda ingin gunakannya.

Proxy IP bertujuan untuk elak akaun anda login dari IP yang sama setiap masa. Jadi anda boleh tukar IP mengikut kesesuaian.

Dapatkan akses anda sekarang

Disclaimer : Instagrr sama sekali tidak ada kaitan atau kebergantungan kepada jenama Instagram sama ada melalui affiliate, rakan niaga atau cabang niaga. Instagrr adalah aplikasi yang berdiri sendiri di atas jenamanya.